Apadrina l'Orgue

Algun cop has vist com creix un orgue?

Apadrinar l'orgue de La Mercè obre les portes a activitats com visites al taller on s'està construïnt


05/12/2017
Algun cop has vist com creix un orgue?
Cada orgue és un món: no n'hi ha dos d'iguals, perquè es construeixen pensant específicament en el lloc on sonaran. Un bon mestre orguener sap com treure el màxim partit de la sonoritat de cada espai. Veure com l'instrument va creixent a poc a poc, tub a tub, és un procés apassionant.
 
Volem que sigueu part d'aquest procés, i per això aquest mateix mes de desembre començarem a organitzar visites al taller de Gerhard Grenzing, al Papiol (a menys de 20 minuts de Barcelona en cotxe), perquè les persones que han apadrinat l'orgue i les que estiguin interessades a fer-ho puguin veure com avança la construcció. En les darreres setmanes el ritme ha estat vertiginós, com es pot veure en la seqüència de fotos que acompanyen aquesta entrada.
 
Les petites són de fa aproximadament un mes. Tot just començaven a muntar l'estructura de la base. Doncs bé: la setmana passada la caixa ja tenia dos pisos i començava a prendre la forma que tindrà l'orgue a La Mercè. El podeu veure a la imatge que encapçala aquesta entrada.
 
Basílica de la Mercè

Telèfon: 933 190 190
orgue@basilicadelamerce.com
Pl. de la Mercè, 1, Barcelona
 
Newsletter
 
 
Follow us